CURSE SPECIALE ȘI REZERVĂRI DE GRUP

AutoVip oferă servicii de transport pentru curse interne și internaționale, excursii sau transferuri private la standarde înalte de confort și siguranță! Asigurăm transportul individual sau pentru grupuri organizate cu mijloace de transport moderne, cu diferite capacități, începând de la autoturisme din clasa de lux și până la microbuze sau autocare. 

Curse speciale interne și internaționale

Călătoriți inteligent! Pentru transportul grupurilor organizate AutoVip vă pune la dispoziție mijloace de transport moderne, de diferite capacităţi.

Optimizarea costurilor unei companii presupune externalizarea serviciilor. Externalizarea unui serviciu reprezintă transferul responsabilității.

Oferim servicii de transport în condiții de lux, preluare de la aeroport, transfer la hotel, întâlniri de afaceri, conferințe sau alte evenimente.

Servicii de transport personalizate

Oferim clienților noștri soluții de transport personalizate la prețuri competitive, informații complete cu privire la acestea precum și reduceri substanțiale pentru clienții fideli. Apelați cu încredere la echipa noastră de consilieri pentru orice sfat sau întrebare. Împreună vom găsi soluțiile cele mai potrivite pentru nevoile dumneavoastră.

Acum puteți alege autoturismul preferat dintr-o gamă largă de mașini la cele mai mici prețuri, beneficiind în același timp de servicii de calitate.
Află mai multe
Suntem preocupaţi de îmbunătățirea calităţii serviciilor, de aceea dispeceratul nostru vă stă la dispoziție 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.
Contact

Autoturisme și microbuze din flota AutoVip

Încercăm să oferim servicii de transport la un raport calitate/preţ cât mai bun, de aceea suntem preocupaţi de dezvoltarea şi înnoirea periodică a flotei de autoturisme şi microbuze.

 
Call Now Button