Transport grupuri

Călătoriţi inteligent! Pentru transportul grupurilor organizate AutoVip vă pune la dispoziție mijloace de transport de diferite capacităţi. Prin serviciile pe care le oferim, putem asigura transferul delegațiilor oficiale, grupurilor organizate și persoanelor fizice indiferent de numărul acestora. 

Servicii de transport pentru grupuri organizate

Acest serviciu este oferit clienților care doresc să călătorescă împreună cu pasageri din grupul personal după un itinerariu și un program stabilit de către aceștia. Oferim clienților posibilitatea de a alege între mai multe mijloace de transport, de diferite capacități, în funcție de numărul de persoane și de nevoia de spațiu a acestora.

Vă veți bucura de o călătorie comodă și relaxantă, într-o mașină spațioasă, climatizată, având la dispoziție un sofer profesionist, gata să răspundă în orice moment oricărei solicitări din partea dumneavoastră.

Asigurăm transportul grupurilor organizate pentru excursii sau circuite turistice, transferuri evenimente, pelerinaje religioase, transferuri rapide la / de la aeroport sau transferuri în străinătate.

Avantajele închirierii unui autoturism sau microbuz cu șofer

Mijloace de transport moderne, dotate cu sisteme de climatizare, spațioase și confortabile, supuse unor revizii periodice riguroase.

Degrevarea de stresul condusului (trafic aglomerat, necunoașterea traseului, eventuale amenzi) vă aduce un plus de confort și siguranță pe tot parcursul călătoriei dumneavoastră.

Prețul este stabilit în funcție de distanță, durata transportului și de tipul mijloacelor de transport folosite, astfel grupurile de călători vor beneficia de costuri avantajoase comparativ cu deplasarea cu un taxi sau cu autoturismele personale.

La orice oră, un simplu telefon vă garantează transportul spre destinația dorită, indiferent de tipul transferului (oficialități, turiști, familii) și numărul de persoane.

Oferta noastră se adresează atât persoanelor fizice cât și persoanelor juridice, astfel că puteți avea parte de un autoturism, microbuz sau autocar cu capacitate de pâna la 50 de locuri în maxim 24 de ore din momentul în care ați efectuat rezervarea.

Autoturisme și microbuze din flota AutoVip

Încercăm să oferim servicii de transport la un raport calitate/preţ cât mai bun, de aceea suntem preocupaţi de dezvoltarea şi înnoirea periodică a flotei de autoturisme şi microbuze.

 
Call Now Button