AUTOVIP - CONFORT ȘI SIGURANȚĂ

AutoVip și-a început activitatea în anul 2009, fiind pionier în serviciile de transport între orașele din provincie și aeroport, devenind lider de piață pe acest segment, poziție menținută și în continuare datorită numărului mare de rute acoperite, calitatea serviciilor oferite și a numărului de pasageri. 

La început am fost doar două persoane, dar acum avem peste 70 de angajați și suntem în continuă expansiune. Avem peste 9 ani de experiență în transportul pasagerilor, atât național cât și internațional. Competiția este acerbă, dar calitatea serviciilor noastre ne-au pus pe primul loc.

Profilul companiei

Parcul auto

Deținem mijloace de transport moderne, începând de la microbuze și autocare până la autoturisme din clasa de lux. Parcul de mașini pe care îl deținem este întreținut la standarde de calitate excepționale.

Orientare

Suntem permanent preocupați de îmbunătățirea serviciilor noastre, de aceea siguranța și confortul clienților, punctualitatea și seriozitatea sunt priorităţile companiei noastre.

Echipa

AutoVip se bazează pe o echipă tânară dar cu experiență, motivată și pregatită să vă asigure confortul, siguranţa și discreția de care aveți nevoie în călătoriile dumneavoastră.

Suntem dedicați celor mai înalte standarde profesionale

Pană în prezent am reușit să ne extindem atât gama de servicii oferite, prin introducerea serviciilor Rent a Car și Transfer VIP, cât și zona de activitate. AutoVip asigură în acest moment servicii de transfer aeroport pentru orașele Galati, Braila, Ianca si 90% din zona Moldovei.

Servicii excelente la prețuri imbatabile

Datorită experienței acumulate ca operator de transferuri internaționale, am înțeles necesitatea unui nou serviciu pe piață, respectiv transferul la aeroport. În anul 2009 am început efectuarea transferurilor către și de la aeroport, fiind prima companie axată pe acest tip de transfer.

Experiența și profesionalismul sunt atuurile noastre

Mulțumirea clientului reprezintă centrul acțiunilor noastre și toate eforturile pe care le depunem sunt orientate spre atingerea acestui scop. De aceea ne propunem ca în viitor să deschidem noi puncte de lucru, să ne diversificăm gama de servicii și să rămânem aproape de clienții noștri.

Call Now Button