Ofertă închirieri mașini în regim Rent-A-Car

Încercăm să venim în întampinarea nevoilor clienților noștri prin oferirea unui pachet complet de servicii de calitate. În urma numeroaselor cereri din partea clienților am dezvoltat un parc de autoturisme ce vă stau la dispoziţie pentru închiriere în regim Rent a Car.

Pentru serviciul Rent a Car ne puteți contacta astfel:
Telefon: +40 756 120 715 (Cere ofertă personalizată)
Telefon: +40 237 708 119 (Dispecerat)

Acum puteţi alege autoturismul preferat dintr-o gamă largă de maşini la cele mai mici preţuri, beneficiind în acelaşi timp de servicii de calitate. Livrarea şi preluarea maşinilor închiriate sunt gratuite pe raza municipiului Focşani.

Închirierile auto pe termen lung reprezintă o alternativă la leasing, eliminând astfel activitățile de mentenanță și administrare a flotei proprii, lasându-vă posibilitatea de a vă concentra asupra obiectului principal al activității companiei dumneavoastră.

Pentru a închiria o mașină șoferul trebuie să îndeplinească 2 condiții minime: vârsta de peste 21 ani și să posede permis de conducere cu vechime de minim un an.

Cel mai bun raport calitate / preț

Vă garantăm cel mai bun raport calitate/preț de pe piața serviciilor de închirieri auto din România. Mașinile oferite spre închiriere sunt inspectate tehnic periodic și sunt reparate și întreținute doar în unități service autorizate. De asemenea beneficiați de asistență rutieră 24/24h.

Beneficii și avantaje la închiriere

Toate mașinile sunt dotate cu anvelope adaptate anotimpului (vară/iarnă) și instalație de climatizare. Taxele de drum, asigurările obligatorii și asigurările CASCO sunt incluse în prețul închirierii. Pentru închirierea unui autoturism pentru o perioadă mai mare de 30 de zile beneficiați de reduceri, în funcție de perioadă și tipul mașinii. Oferim clienților fideli reduceri de până la 15% față de prețul afișat pe website.

Sisteme de navigație
Doriți să descoperiți zone deosebite din România? AutoVip vă pune la dispoziție sisteme de navigație GPS pentru o călătorie mai sigură.
Scaun pentru copil
Pentru confortul și siguranța dumneavoastră și a familiei oferim scaun pentru copil pentru clienții care călătoresc cu copii.
Lanțuri antiderapante
Pentru a veni în întampinarea clienților care doresc să închirieze o mașină în anotimpul rece, oferim la cerere lanțuri antiderapante.
Închirieri auto cu șofer
Serviciul rent a car cu șofer este disponibil la cerere. Pentru această opțiune nu se mai reține depozitul garanție.
Call Now Button