Inchirieri pe termen lung

Închirieri auto, soluții pentru companii

Căutați soluții pentru închirierea unei mașini pe termen lung? Ați ajuns la locul potrivit! Prin alegerea unui serviciu de inchirieri mașini pe termen lung, vă veți putetea concentra întreaga atenție asupra activității companiei dumneavoastră. Închirierea de mașini pe termen lung și externalizarea parțială sau totală a parcului auto este soluția adoptată de un număr tot mai mare de companii din România. 

De ce să alegeți un serviciu de închirieri auto?

insuficiența parcului auto propriu al companiei dumneavoastră

indisponibilitatea temporară a unuia sau mai multor autovehicule din parcul propriu al companiei dumneavoastră

externalizarea parțială sau totală a parcului auto catre o firmă specializată în servicii de transport și închirieri auto

Avantajele închirierii pe termen lung

prețurile sunt negociabile și includ asigurare RCA, taxe de drum, reparațiile și întreținerea autoturismului, anvelope adaptate anotimpului vară / iarnă

închirierea pe termen lung este deductibilă fiscal

prețul stabilit inițial este prețul pe care îl plătiți, fără costuri sau comisioane ascunse

înlocuirea în caz de indisponibilitate a autoturismului inchiriat, indiferent de motiv (probleme tehnice sau de accident de circulaţie)

kilometraj nelimitat gratuit

flexibilitate – oferte personalizate

Dacă sunteți interesat de un parteneriat cu o companie puternică ce oferă servicii de închiriere auto pe termen lung, nu ezitați sa ne contactați: împreună vom găsi soluția potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

Call Now Button