TRANSFER FOCȘANI - AEROPORT

Pentru clienții care doresc un transfer sigur, confortabil şi punctual AutoVip asigură transferul între Focșani şi aeroportul Otopeni (Henri Coandă), cu mijloace de transport moderne, care dispun de tot confortul necesar pasagerilor: spaţiu suficient pentru bagaje, spaţiu suficient în interior, toate echipate cu aer condiţionat pentru a vă asigura o călătorie cât mai placută. 

Curse la / de la Aeroportul Otopeni și Iași

Accesați pagina noastră cu orarul plecărilor către şi de la Aeroportul Otopeni sau Aeroportul Iași, pentru a alege soluţia cea mai potrivită pentru dumneavoastră.

Acum aveți posibilitatea de a efectua în doar 2 minute o rezervare online pentru cursele către și de la Aeroportul Otopeni sau Aeroportul Iași, fără comisioane ascunse sau alte costuri suplimentare.

Pentru cei ce doresc un tratament preferențial AutoVip oferă o modalitate rapidă de a ajunge la / de la aeroport in condiţii de lux, cu limuzine Mercedes.

Deoarece paleta de clienţi este forte diversificată, avem posibilitatea de a oferi două pachete de servicii și anume PACHETUL ECONOMY și PACHETUL PREMIUM.

Pachetul ECONOMY

Acest pachet oferă clienţilor transferul cu microbuz între Focşani şi Aeroportul Otopeni (Henri Coandă) sau Aeroportul Iași, după un orar fix. Avantajul principal acestei variante este costul mai mic al deplasării.

Pachetul PREMIUM

Acest pachet este oferit clienților care doresc să călătorescă în mod individual sau impreună cu pasageri din grupul personal dupa un program stabilit de către acestia. Oferim clienților posibilitatea de a alege între mai multe mijloace de transport, de diferite capacități, în funcție de numărul de persoane și de nevoia de spațiu a acestora.

De ce să apelați la serviciile oferite de AutoVip ?

Siguranța, confortul și punctualitatea sunt prioritățile companiei nostre

Vă veți bucura de o călătorie comodă și relaxantă

Toate mașinile noastre sunt dotate cu sisteme de climatizare

Spațiu suficient pentru bagaje

Experiența și profesionalismul sunt atuurile noastre

Autoturisme și microbuze din flota AutoVip

Încercăm să oferim servicii de transport la un raport calitate/preţ cât mai bun, de aceea suntem preocupaţi de dezvoltarea şi înnoirea periodică a flotei de autoturisme şi microbuze.

 
Call Now Button