Transport business

Optimizarea costurilor unei companii presupune de multe ori externalizarea serviciilor. Externalizarea unui serviciu reprezintă de fapt transferul responsabilității. Statisticile demonstrează că externalizarea serviciilor de transport ale companiilor poate reduce costurile de operare cu până la 30%. 

Servicii de transport la prețuri avantajoase

Optimizarea costurilor

Vom crește eficiența activității companiei dumneavoastră prin degrevarea angajaților de sarcini de lucru pentru care nu au fost pregătiți și care consumă timp şi resurse.

Flexibilitate

Tarifele sunt negociabile și au în vedere mai mulți factori, cum ar fi numărul curselor programate, durata transportului, distanța deplasării, numărul de persoane transportate etc.

Mijloace de transport moderne

Vă punem la dispoziție mijloace de transport moderne, cu diferite capacități pentru a satisface orice cerință și șoferi atent selecționați, atestați, cu experiență în domeniu, vorbitori de limba engleză.

Business to business

Suntem partenerul dumneavoastră de încredere pentru transportul angajaţilor la / de la locul de muncă, transferuri la conferinţe și simpozioane, expoziții, evenimente, transport team-building, transferuri la / de la aeroport, la hotel etc. AutoVip oferă servicii de transport persoane pentru companii atât pentru transferuri ocazionale cât și pe bază de contract de colaborare.

Asigurăm consultanță gratuită în vederea optimizării bugetului alocat transportului personalului companiei dumneavoastră, disponibilitate 24/7 pentru oferirea de informații sau situații de urgență precum și facilităti de plată și decontare.

Beneficiați de oferte variate, transparente și flexibile din care puteți alege varianta optimă de transport persoane pentru compania dumneavoastră.

Autovip își propune să extindă colaborările și parteneriatele pe segmentul de transport business. Vă stăm la dispoziție oricând și oriunde cu servicii de transport competitive, la prețuri avantajoase.

Experiența în domeniu, promptitudinea și profesionalismul de care dăm dovadă sunt cateva din atuurile noastre. Contactați-ne pentru o ofertă de preț personalizată.

Autoturisme și microbuze din flota AutoVip

Încercăm să oferim servicii de transport la un raport calitate/preţ cât mai bun, de aceea suntem preocupaţi de dezvoltarea şi înnoirea periodică a flotei de autoturisme şi microbuze.

Call Now Button