Transport VIP


Dacă vă intreţineţi potențialii sau actualii clienți, angajați ai companiei sau doar alergați de la o întâlnire la alta, AutoVip vă pune la dispoziție mașinile și serviciile care să vă satisfacă nevoile astfel încât să devenim partenerul dumneavoastră de încredere. Fiecare client este foarte important pentru noi, de aceea vă garantăm servicii la cel mai înalt nivel de calitate. Confortul și siguranța sunt factori esențiali pentru excelența serviciilor noastre. 

Transferuri private VIP

AutoVip oferă clienților VIP transportul în mod individual la / de la aeroport, diverse petreceri private, hoteluri, restaurante și cluburi sau orice locație aleasă de către client la cele mai înalte standarde de calitate și confort.

De ce să închiriați o mașină cu șofer? Pentru confortul și siguranța dumneavoastră. Fie că sunteți în vacanță sau participați la o întâlnire de afaceri, cu noi călătoria va fi o experiență placută. Veți fi preluat de la aeroport, de la hotel sau de acasă de către șoferul nostru, vorbitor de limba engleză, care va fi la dispoziția dumneavoastră pe tot parcursul călătoriei.

Pentru mai multe detalii sau o ofertă de preț personalizată vă rugăm să ne contactaţi telefonic la numărul +40 237 708 119 sau prin e-mail la adresa rezervari@autoviptransfer.ro.

Autoturisme și microbuze din flota AutoVip

Încercăm să oferim servicii de transport la un raport calitate/preţ cât mai bun, de aceea suntem preocupaţi de dezvoltarea şi înnoirea periodică a flotei de autoturisme şi microbuze.


Parc auto

Call Now Button